Locatie Waalsprong Jeugdtandarts

De Jeugdtandarts Waalsprong

Natuurlijk wilt u graag een toptandarts voor uw allerkleinste(n); een tandarts die veel liefde heeft voor zijn of haar werk, maar ook voor kinderen. De Jeugdtandarts is dan dé perfecte oplossing. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in tandheelkunde voor de allerkleinsten, maar ook voor jongvolwassenen. Een van onze locaties is het Thermionpark 8 te Waalsprong in Lent. Woont u in Lent, Ressen of Oosterhout, dan is Jeugdtandarts Waalsprong uw toptandarts. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend en zullen er altijd voor zorgen dat uw bezoekje aan onze praktijk een belevenis wordt zonder nare herinneringen! Jeugdtandarts Waalsprong is uitstekend bereikbaar met de auto of per trein. Het treinstation Nijmegen Lent ligt niet ver van onze locatie.


Contact

Openingstijden

Ma t/m do 08.00 - 17.00
Vr              08.00 - 15.00

KVK nr. 55807275
Maatschap Jeugdtandarts

Je vindt ons ook opJeugdtandarts Waalsprong: De tandarts voor uw kind

Kleintjes gaan met veel plezier naar Jeugdtandarts Waalsprong. Ons grote en kindvriendelijke team staat altijd klaar om weer een stralende glimlach op het gezicht van uw kind te toveren. Onze praktijk is vrolijk ingericht met vliegtuigen die elk bezoek tot een ware belevenis maken. Al vanaf twee jaar nemen wij uw kind mee in de wereld van tandjes, tandpasta en poetsen. Na elke consult wordt het kind ook nog eens ingelicht over een gezond gebit en tandenpoetsen. Bij Jeugdtandarts Waalsprong bent u met uw kind aan het juiste adres voor gaatjes vullen, het verhelpen van pijnklachten en fluoridebehandelingen. Heeft uw kleine plotselinge pijn aan een kies of tand, dan kunt u dezelfde dag nog met hem of haar bij ons langskomen voor een snelle en vlotte behandeling. Geen enkel gebit is hetzelfde. Daarom zijn de behandelingen en zorg bij Jeugdtandarts Waalsprong helemaal afgestemd op uw kind. Hij of zij krijgt de volledige aandacht van onze tactvolle en geduldige tandartsen die gebruik maken van de nieuwste technologieën.
Rondom Jeugdtandarts Waalsprong

Nabij Jeugdtandarts Waalsprong is er de Huisartsenpraktijk Thermion. Hier zijn er een aantal huisartsen ingezet voor als u plotseling een huisarts nodig heeft omdat u bijvoorbeeld een blessure heeft opgelopen of ongeval heeft gehad. Deze huisartsenpraktijk telt maar liefst zeven huisartsen die u graag van dienst zijn. Voor een heerlijke maaltijd of lunch kunt u een bezoekje brengen aan restaurant Het Witte Huis aan de Pastoor van Laakstraat 54. Bij dit chique restaurant geniet uw hele gezin voor een redelijke prijs van een heerlijke lunch of een luxe drie- of viergangenmenu. Na de lunch bij restaurant Het Witte Huis een gezellig filmpje pakken kan natuurlijk altijd bij CineMec Nijmegen.