Inschrijven bij Jeugdtandarts met verwijsbrief
Voor patiënten met
een verwijsbrief
Heeft u een verwijsbrief?

En wilt u zich graag inschrijven?

Wij heten u welkom bij de Jeugdtandarts. Indien u als huistandarts een kind naar ons wilt verwijzen, vragen wij om het volgende te doen: Verwijsbrief en dossier met eventuele aanwezige röntgenfoto’s naar ons te mailen via zorgmail jeugdtandartsbeuningen@zorgmail.nl vervolgens willen wij u vriendelijk verzoeken aan te geven:

Heeft uw kind een speciale hulpvraag over de mondgezondheid nodig dan vragen wij om een verwijzing van uw huistandarts, of andere hulpverlener. De verwijzende zorgverlener schrijft hiervoor een verwijsbrief en vraagt ons de tandheelkundige zorg over te nemen. Dit kan voor een éénmalige behandeling zijn of een tijdelijke tandheelkundige zorgverlening.

Nadien de zorgverlening is afgerond ontvangt de verwijzende partij altijd een terugkoppeling over de behandelstatus. Als wij merken dat het goed gaat met het kind, dragen wij weer de zorg over aan de verwijzer.

Heeft uw kind een speciale hulpvraag over de mondgezondheid nodig dan vragen wij om een verwijzing van uw huistandarts, of andere hulpverlener. De verwijzende zorgverlener schrijft hiervoor een verwijsbrief en vraagt ons de tandheelkundige zorg over te nemen. Dit kan voor een éénmalige behandeling zijn of een tijdelijke tandheelkundige zorgverlening. Nadien de zorgverlening is afgerond ontvangt de verwijzende partij altijd een terugkoppeling over de behandelstatus. Als wij merken dat het goed gaat met het kind, dragen wij weer de zorg over aan de verwijzer.

Indien u geen gebruik wenst te maken van onze diensten dan vernemen wij dat graag. Wij sluiten dan de verwijzing en informeren de verwijzend tandarts.

Kinderen blijven in principe bij ons onder behandeling tot alles na tevredenheid is afgewikkeld. Daarna staat het u vrij om terug te keren naar de verwijzend tandarts of dat u bij ons ingeschreven wilt blijven staan om vervolgens de reguliere zorgverlening voort te zetten. Neemt u alstublieft de verwijsbrief mee naar de eerste afspraak. U kunt ook direct een foto of scan van de verwijsbrief toevoegen aan de inschrijving.

Als u in het bezit bent van een verwijzing, kunt u uw kind inschrijven bij de Jeugdtandarts door op onderstaande link te klikken: Wanneer de inschrijving inclusief de medische vragenlijst door u is ingevuld, zullen wij contact met u opnemen om de eerste afspraak in te plannen.

Met vriendelijke groet,
Het team van de Jeugdtandarts

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van het inschrijven met- of zonder verwijsbrief?