Patiënt worden bij

Jeugdtandarts Beuningen!

De Jeugdtandarts is dé tandarts voor uw kinderen. Wij zijn gevestigd aan de Klokkengieter 12 te Beuningen en zijn van maandag t/m vrijdag geopend.

Een bezoekje aan Jeugdtandarts Beuningen is altijd een prettige belevenis voor uw kinderen. Onze missie is om het gebit van uw kinderen supergezond te houden en bovendien gaan we altijd voor een stralende lach en een vrolijk gezicht.

Contact

Klokkengieter 12
6641 GG Beuningen
beuningen@jeugdtandarts.nl
Tel. 024 677 3782

Openingstijden

KVK nr. 81982291
Jeugdtandarts Beuningen B.V.

Je vindt ons ook op

Gelegen locatie Praktijk

Jeugdtandarts Beuningen heeft een groot, zeer kindvriendelijk team. Wij doen ons werk met veel liefde en zorgen er altijd voor dat uw spruit met een brede glimlach weer naar huis gaat.

Kindvriendelijk team

Jeugdtandarts Beuningen heeft een groot, zeer kindvriendelijk team. Wij doen ons werk met veel liefde en zorgen er altijd voor dat uw spruit met een brede glimlach weer naar huis gaat.

Bij Jeugdtandarts Beuningen willen wij graag dat het gebit van uw kind gezond blijft. Wij zijn gespecialiseerd in een kindvriendelijke benadering voor de allerkleinsten, maar ook de jongvolwassenen stellen wij op hun gemak. Een bezoekje aan onze praktijk wordt door de kinderen altijd prettig ervaren. Uw kind wordt al bij de eerste controle stap voor stap in de wereld van tandjes, tandpasta en poetsen ingewijd. Bij Jeugdtandarts Beuningen ervaart u altijd een snelle en vlotte controle tijdens de consulten. Dit is zowel voor uw kind als voor uw drukke agenda een prettige bijkomstigheid. Na elke behandeling of afspraak krijgt uw kind of tiener alle informatie over gezonde tanden en leren ze ook alles over tandenpoetsen. Als uw kind plotselinge pijn heeft aan zijn/haar gebit, kunt u dezelfde dag nog bij Jeugdtandarts Beuningen terecht. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Gesloten wegens vakantie

Wegens vakantie is onze praktijk vanaf vrijdag 22 juli tot maandag 08 augustus gesloten.

Voor spoedgevallen kunt u zowel overdag als in de avond/nacht terecht bij het TSP (Tandartsenspoedpraktijk CWZ) in Nijmegen.

De praktijk bevindt zich in het CWZ (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis). Adres: Weg door Jonkerbos 100, 6532 CN Nijmegen.
Telefoonnummer: 0900-8602

Er is sprake van spoed als de patiënt:

  • Een ongeluk heeft gehad waarbij tanden en/of kiezen beschadigd zijn.
  • Een dikke wang heeft omdat een tand of kies ontstoken is.
  • Na het eruit halen van een tand of kies erg lang blijft bloeden, of na lange tijd opnieuw gaat bloeden zonder directe aanleiding.
  • Wakker heeft gelegen van de pijn en pijnstillers niet helpen.

Let op: er zijn wel extra kosten aan verbonden i.v.m. weekend of avondtarief.