Op zoek naar een goede kindertandarts in Gelderland?

Zet vandaag nog de 1e stap naar een gezond gebit en een stralende lach!
Wij zijn DE tandarts voor
alle kinderen.Jaar kennis en ervaring in kindertandheelkunde

Blije kinderen en jongeren met een gezond gebit

Vrolijke, ervaren experts staan voor u klaarOp zoek naar een goede kindertandarts in Gelderland?Waarom jeugdtandarts uw kindertandarts in Gelderland is?


  • Vestiging in Beuningen
  • Vestiging in Lent
  • Uw kind bevindt zich bij ons in een prettige omgeving
  • Wij hebben goed nagedacht over de uitstraling van onze praktijken
  • Uw kind is omgeven door experts die precies weten wat uw kind ervaart
  • Wij nemen alle tijd voor uw kind
  • Wij passen de nieuwste technieken toe


Mondverzorging is onze passie

wij helpen onze patiëntjes aan een stralende lach, zonder pijn!

Wij zijn een kindertandarts met twee vestigingen in Gelderland. Wij doen er alles aan om het bezoek van uw kind aan onze praktijk zo prettig mogelijk te maken. Heeft uw kind angst voor de tandarts? Ook daarin zijn wij gespecialiseerd.Jeugdtandarts is DE kindertandarts in Gelderland

Ons doel is om het gebit van kinderen gezond te houden en het bezoek aan onze tandpraktijk tot een prettige en zelfs leuke ervaring te maken.

Daar hebben wij goed over nagedacht. Dat ziet u terug in onze werkwijze én in onze bijzondere locaties. Beide locaties zijn gevestigd in Gelderland: in Beuningen en in Lent vindt u de Jeugdtandarts.

We hebben nagedachte over de inrichting en over onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn namelijk gespecialiseerd in kindvriendelijke tandheelkunde.

De Jeugdtandarts weet precies wat kinderen en jongvolwassenen nodig hebben. We begrijpen wat ze willen, wat ze beweegt, wat ze leuk vinden en vooral ook wat hun angsten en onzekerheden zijn.

Wij hebben natuurlijk zeer goed nagedacht over onze patiëntjes. En wat zij als prettig en als onprettig ervaren. Wij streven dag in, dag uit naar een zo prettig mogelijke omgeving die wij als kindertandarts kunnen bieden.

De combinatie van onze specialistische medewerkers, de tijd die we nemen, de aandacht die we geven en het gebruik van de nieuwste technieken, maken een bezoek aan onze praktijken een fijne beleving.

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om een kindertandarts in Gelderland. De sfeer, de ambiance, de mensen, uw kind gaat ervaren dat er geen sprake van ‘pijn’ hoeft te zijn en de tandarts niet eng is.
Referenties


Mijn kinderen zijn altijd weer blij als ze naar de tandarts mogen.

Sandra Erinkveld-Neyenhuis

- 22 septemberGeweldige praktijk. Allemaal lieve mensen die ruim de tijd voor de kinderen nemen.

Sophie Janssen-Rutten

- 7 april, 2017Al 15 jaar patiënt hier, en altijd erg goed bevallen. Ze leggen alles rustig uit en laten alles zien. Zo hoef je nergens bang voor te zijn. Nu heb ik de kans gekregen om hier de opleiding tandartsassistente te gaan doen. Super begeleiding en erg leuk!

Britt van Zagten

- 10 februariOnze missie is om te zorgen dat uw kind een stralende lach en een gezond gebit heeft!