Locatie Beuningen Jeugdtandarts

Jeugdtandarts Beuningen

De Jeugdtandarts is dé tandarts voor uw kinderen. Wij zijn gevestigd aan de Klokkengieter 12 te Beuningen en zijn van maandag t/m zaterdag geopend. Een bezoekje aan Jeugdtandarts Beuningen is altijd een prettige belevenis voor uw kinderen.

Onze missie is om het gebit van uw kinderen supergezond te houden en bovendien gaan we altijd voor een stralende lach en een vrolijk gezicht.Contact

Klokkengieter 12
6641 GG Beuningen
beuningen@jeugdtandarts.nl
Tel. 024 677 3782

Openingstijden

Ma t/m do 08.00 – 17.00
Vr              08.00 – 15.00

KVK nr. 55807275
Maatschap Jeugdtandarts

Je vindt ons ook opKindvriendelijk team Jeugdtandarts Beuningen

Jeugdtandarts Beuningen heeft een groot, zeer kindvriendelijk team. Wij doen ons werk met veel liefde en zorgen er altijd voor dat uw spruit met een brede glimlach weer naar huis gaat. Bij Jeugdtandarts Beuningen willen wij graag dat het gebit van uw kind gezond blijft. Wij zijn gespecialiseerd in een kindvriendelijke benadering voor de allerkleinsten, maar ook de jongvolwassenen stellen wij op hun gemak. Een bezoekje aan onze praktijk wordt door de kinderen altijd prettig ervaren. Uw kind wordt al bij de eerste controle stap voor stap in de wereld van tandjes, tandpasta en poetsen ingewijd. Bij Jeugdtandarts Beuningen ervaart u altijd een snelle en vlotte controle tijdens de consulten. Dit is zowel voor uw kind als voor uw drukke agenda een prettige bijkomstigheid. Na elke behandeling of afspraak krijgt uw kind of tiener alle informatie over gezonde tanden en leren ze ook alles over tandenpoetsen. Als uw kind plotselinge pijn heeft aan zijn/haar gebit, kunt u dezelfde dag nog bij Jeugdtandarts Beuningen terecht. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Het leven in Beuningen

Beuningen is een gemeente in Gelderland. In deze gemeente zijn er veel nieuwbouwwijken zoals De Heuve, De Haaghe, Den Balmerd, de Beuningse Plas en De Rietlanden. Als u in Ewijk te Beuningen bent, is het een echte aanrader om een bezoekje te brengen aan het grote en bijzonder mooie recreatiegebied De Groene Heuvels. In dit recreatiegebied worden veel festivals georganiseerd zoals Down The Rabbit Hole. De Groene Heuvels heeft bovendien een vakantiepark dat uit een mooi bungalowpark en een camping bestaat waar u volop zwem- en visgelegenheid heeft. Dit natuurgebied is zeer geliefd bij zowel Nederlandse als Duitse duikers. In de wateren van De Groene Heuvels wonen onder meer snoek, baars, zoetwaterkreeft en albinokarpers. De Nederlandse radio- en televisiepresentatrice en tekstschrijfster Jeanne Kooijmans is in de gemeente Beuningen geboren. Zij is momenteel co-presentator van het ochtendprogramma NH Spitstijd op NH. Verder wonen er ook andere Nederlandse beroemdheden zoals Marike Jager, Rob Trip en Piet Velthuizen. Niet ver van Jeugdtandarts Beuningen bevindt zich aan de Mandenvlechter 27 de bouwmaterialenwinkel Afbouw Systemen Beuningen. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor zowel grote als kleine verbouwingen. Deze bouwmarkt biedt tegen redelijke prijzen een ruim assortiment aan plafonds, wanden, verlichting en kasten. Ook voor doe-het-zelfprojecten bent u bij Afbouw Systemen Beuningen aan het juiste adres. Jeugdtandarts Beuningen is makkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer met buslijn 5 of 565.