Op zoek naar een goede kindertandarts in Gelderland?
Zet vandaag nog de 1e stap naar een gezond gebit en
een stralende lach!
Wij zijn DE tandarts voor alle kinderen.
Jaar kennis en ervaring in kindertandheelkunde
0 +
Blije kinderen en jongeren met een gezond gebit
0 +
Vrolijke, ervaren experts staan voor u klaar
0

Op zoek naar een goede kindertandarts in Gelderland?

Onze missie is om uw kind af te helpen van de angst voor de tandarts
Zodat we kunnen gaat voor een stralende lach en een gezond gebit!

Jeugdtandarts is DE plek voor een brede lach
En vrolijk gezicht

Ons doel is om het gebit van kinderen gezond te houden en het bezoek aan onze tandpraktijk tot een prettige en zelfs leuke ervaring te maken.

Daar hebben wij goed over nagedacht. Dat ziet u terug in onze werkwijze én in onze bijzondere locaties. Beide locaties zijn gevestigd in Gelderland: in Beuningen en in Lent vindt u de Jeugdtandarts.

We hebben nagedachte over de inrichting en over onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn namelijk gespecialiseerd in kindvriendelijke tandheelkunde.

De Jeugdtandarts weet precies wat kinderen en jongvolwassenen nodig hebben. We begrijpen wat ze willen, wat ze beweegt, wat ze leuk vinden en vooral ook wat hun angsten en onzekerheden zijn.

Wij hebben natuurlijk zeer goed nagedacht over onze patiëntjes. En wat zij als prettig en als onprettig ervaren. Wij streven dag in, dag uit naar een zo prettig mogelijke omgeving die wij als kindertandarts kunnen bieden.

De combinatie van onze specialistische medewerkers, de tijd die we nemen, de aandacht die we geven en het gebruik van de nieuwste technieken, maken een bezoek aan onze praktijken een fijne beleving.

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om een kindertandarts in Gelderland. De sfeer, de ambiance, de mensen, uw kind gaat ervaren dat er geen sprake van ‘pijn’ hoeft te zijn en de tandarts niet eng is.

Wie gingen u voor

Waarom Jeugdtandarts uw angsttandarts is?

Elke de Vries
Elke de Vries
Lees verder
Een prettige kindgerichte tandartspraktijk. De medewerkers nemen de tijd om de kinderen volledig op hun gemak te stellen. De angst voor de tandarts is bij mijn kinderen weggenomen sinds wij bij Jeugdtandarts Waalsprong zitten. Kinderen krijgen de ruimte om tijdens de behandeling zelf hun grenzen aan te geven. Er wordt niet gesproken over gaatjes boren en verdoven, maar over slaapdruppetjes en cup cake vormpjes om de kiesjes. De tandartsen, mondhygiënisten en assistentes zijn professioneel en hebben veel geduld. Ouders worden goed geïnformeerd gedurende de behandeling. De praktijk is schoon, verzorgd en kindvriendelijk. Alle 3 mijn kinderen hebben hele goede ervaringen met deze jeugdtandarts.
 Wendeline Roest-Lovers
Wendeline Roest-Lovers
Lees verder
Wij zijn zo blij dat we de overstap naar deze super praktijk hebben gemaakt. Sven en Finn zijn in goede handen. Zelfs het noodzakelijk trekken van een kies gaat ongemerkt! En dat onze jongens wat meer uitleg nodig hebben en het vertrouwen weer gewonnen moet worden is voor jullie ‘a piece of cake’. En dat niet alleen, zelfs deze mama met tandarts angst gaat inmiddels relaxed naar binnen door jullie goede preventieve uitleg. Jullie zijn toppers!
Myrthe de Ruiter
Myrthe de Ruiter
Lees verder
Marijn kwam met veel angst na een ervaring bij de tandarts hier in de buurt terecht bij Marleen, van jeugdtandarts waalsprong. Bij deze praktijk zijn ze gespecialiseerd in het werken met kinderen. Psychologisch pakken ze de juiste aanpak met geduld, interesse in het kind (weten wie Marijn is) en een speelse aanpak waarbij Marijn alles goed uitgelegd kreeg, geen enge termen en mocht voelen en ervaren wat alle apparaten doen, etc. Hierdoor ontstaat vertrouwen en een gevoel van ‘samen doen, controle over jouw eigen lijf’. Ik ben zeer tevreden en heb Marijn zien groeien in zijn zelfvertrouwen en zijn angst (door eerder opgedane harde en zeer kindonvriendelijke ervaring) zien overwinnen. Deze tandarts kan ik iedereen aanbevelen voor kinderen met maar ook zonder angst.
Vorige
Volgende