Update coronavirus

Beste Patiënt,
Wij begrijpen dat de wereldwijde verspreiding van het coronavirus vragen en zorgen bij u oproept. Het gaat ons allen aan.

Zoals u van ons gewend bent, doen wij er alles aan om onze zorgverlening ook in deze tijd te garanderen. Uit voorzorg van onze medewerkers, hebben wij voor onze organisatie een aantal maatregelen genomen. Uiteraard volgen wij de adviezen van de GGD en RIVM op. Graag informeren wij u.

Beide praktijken zijn gesloten van maandag 16 maart tot maandag 6 april a.s. Uit voorzorg moeten wij afspraken die in deze periode gepland staan en die géén spoedeisende hulp nodig hebben afzeggen.

Als u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur dringend tandheelkundige hulp nodig hebt belt u met telefoonnummer 024-3246324 locatie Waalsprong. Na 17.00 uur wordt u doorgeschakeld naar de dienstdoende tandarts.

Wij doen er alles aan om u op onze gebruikelijke manier van onze zorgverlening te kunnen voorzien, echter kan het zo zijn dat bepaalde zaken iets anders zullen verlopen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Team Jeugdtandarts

Geschreven door: Isabelle
op: 20 maart 2020
"Super professioneel Team"

– Susan Vleeming

"De juiste aanpak en Deskundigheid"

– Tijn Maaskamp