Hoe leuk vind jij het bij de Jeugdtandarts? Laat het ons weten via de praatzuil dejeugdtandarts_schuin


★★★★★
“Super professioneel team!
- Susan Vleeming

★★★★☆
“De juiste aanpak en deskundigheid!
- Tijn Maaskamp

Recensies

★★★★★
“Super professioneel team!
- Susan Vleeming

★★★★☆
“De juiste aanpak en deskundigheid!
- Tijn Maaskamp

★★★★★
Geweldige praktijk. Allemaal lieve mensen die ruim de tijd voor de kinderen nemen.
- Sophie Janssen-Rutten

★★★★★
Een prettige kindgerichte tandartspraktijk. De medewerkers nemen de tijd om de kinderen volledig op hun gemak te stellen. De angst voor de tandarts is bij mijn kinderen weggenomen sinds wij bij Jeugdtandarts Waalsprong zitten. Kinderen krijgen de ruimte om tijdens de behandeling zelf hun grenzen aan te geven. Er wordt niet gesproken over gaatjes boren en verdoven, maar over slaapdruppetjes en cup cake vormpjes om de kiesjes. De tandartsen, mondhygiënisten en assistentes zijn professioneel en hebben veel geduld. Ouders worden goed geïnformeerd gedurende de behandeling. De praktijk is schoon, verzorgd en kindvriendelijk. Alle 3 mijn kinderen hebben hele goede ervaringen met deze jeugdtandarts.
- Elke de Vries

★★★★★
Mijn kinderen zijn altijd weer blij als ze naar de tandarts mogen!
- Sandra Erinkveld-Neyenhuis

★★★★☆
Een prettige vrolijke omgeving voor de kids met fijne begeleiding. Alles gaat heel gemoedelijk en zonder stress. De kids zijn er heel relaxed.
- Onbekend

★★★★★
Heel tevreden over deze tandarts. Nu ben ik niet meer bang om naar de tandarts te gaan!
- Rick

★★★★★
Een fijne jeugdtandarts met een fijne sfeer en waar aandacht en contact met de patiënt voorop staat.
- Erwin Looman

★★★★★
Al 15 jaar patiënt hier, erg goed bevallen. Ze leggen alles goed uit en doen alles voor. Heel erg fijn dus ook als je angstig bent voor de tandarts. Na al die jaren is het zo goed bevallen dat ik nu dan ook de opleiding tandartsassistente ben gaan volgen hier. Langzaam aan kennis maken met het werken en super begeleiding.
- Britt

★★★★★
super tandarts voor de kids veel geduld goede en duidelijke uitleg ze gaan weer graag naar de tandarts
- Brigitte

★★★★★
Sinds dat wij bij de jeugdtandarts zitten gaat het beter soms nog een beetje angstig maar het wordt op een leuke manier goed opgelost met leuke verhalen over tandarts worden of over de luchtballon ja dat is geweldig en zou eens leuk zijn om mee te mogen . Het gaat nu beter dankzij dhr Lutz en ook wendy. Bedankt.
- Heidi

★★★★★
Er is geen betere tandarts iedereen aan te raden voor Kids vanaf 2jr ik wou dat ik er ook nog terecht kon echt top
- Romimi

★★★★★
Wat fijn is aan deze tandarts is , dat ze alles aan je kind uitleggen op een manier die zij begrijpen. Onze dochter gaat er nu relax naartoe.
- Anita

★★★★★
Enorm betrokken medewerkers die zowel kind als ouders enorm op hun gemak stellen!
- Sandra

★★★★★
Vanmiddag is er onverwacht een kiesje getrokken bij Sven en het ging zo snel dat Sven raar opkeek dat de kies er uit was en dat het geen pijn deed. Echt super van jullie. Bedankt voor de goede zorg
- Silvia

★★★★★
Onze vaak getraumatiseerde pleegkinderen zijn hier in goede handen. We zijn erg tevreden over de rustige en duidelijke begeleiding
- Gerrit

★★★★☆
Voor ons en de meiden toppers! Vele tranen gelaten lange weg nog te gaan maar angst geen spraken meer van jullie zijn een top team
- Hanneke